Na de bijzonder succesvolle eerste editie van de Wolvega International Yearling Sale in 2017 is de organisatie van deze jaarlingveiling al weer in volle gang. Inmiddels zijn ruim 80 jaarlingen aangemeld en ook dit keer mogen we spreken van een bijzonder select internationaal gezelschap.

Bij de vaderpaarden zien we het beste dat de internationale drafsport te bieden heeft. Opnieuw zijn er producten van o.a. Ready Cash, Chapter Seven, Donato Hanover, Trixton en Bold Eagle aangemeld. Door het wegvallen van de andere Nederlandse veilingen is er in deze 2e editie ook plaats voor enkele interessante paarden met wat minder exclusieve bloedlijnen.

Inmiddels zijn ook de beide filmdagen waarop de jaarlingen zich kunnen presenteren vastgesteld. Op 9 augustus zal de eerste groep worden gefilmd bij Arnold Mollema terwijl de tweede groep zijn opwachting maakt op 21 augustus op de Flevofarm. Ondertussen wordt ook al weer hard gewerkt aan de catalogus zodat we u straks optimaal kunnen informeren over de te veilen jaarlingen. Zodra de definitieve veilinglijst bekend is zullen we deze hier op de website plaatsen.

De tweede editie van de Wolvega International Yearling Sale vindt plaats op vrijdagavond 21 september op Victoria Park. De wellicht mooiste drafbaan van Europa is daags erna het podium van de 10e editie van The Frisian Ascot Day en daarmee beloofd het een drafsportweekend van ongekend niveau te worden.