• +31 (0) 6 - 30 003 464
 • Veiling locatie

  De veiling locatie  De Wolvega International Yearling Sale zal plaatsvinden op de terreinen van Victoria Park Wolvega. Op deze schitterende drafbaan in het Friese Wolvega vindt zowel de bezichtiging als de veiling plaats. Tijdens de bezichtiging en de veiling kunt u in één van onze restaurants terecht voor een drankje en/of een uitgebreide maaltijd dan wel een snelle hap.

  De bezichtiging vindt plaats op het stalterrein van Victoria Park terwijl de daadwerkelijke veiling plaats zal vinden in de totohal. Aanvangstijdstippen van de bezichtiging en de veiling volgen zo spoedig mogelijk.

  De toegang tot de veiling en de bezichtiging is gratis.

  VICTORIA PARK WOLVEGA

  Drafsportlaan 20
  8472 AS Wolvega
  Telefoon: +31 (0) 561 – 691 010
  E-mail: sale@victoriaparkwolvega.nl
  Website: www.victoriaparkwolvega.nl

   

  Routebeschrijving vanuit richting Groningen
  Vanaf de A7 neemt u afslag Heerenveen /Zwolle. De A32. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u halfrond. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

  Routebeschrijving vanuit richting Zwolle
  Vanuit Zwolle Neem de A50 (Arnhem) of de A28 (Amersfoort) richting Zwolle. Blijf op de A28 rijden. Volg op het knooppunt Lankhorst de A32 richting Meppel – Leeuwarden. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u halfrond. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

  Routebeschrijving van richting Amsterdam
  Neem de A6 richting Almere – Lelystad. Volg de richting Lelystad – Emmeloord – Joure. Bij de grote rotonde bij Joure volgt u de A7 richting Heerenveen. Dan neemt u de A32 richting Heerenveen – Zwolle. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u driekwart. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

  Wolvega International Yearling Sale
  Where you can meet your Future Champion!

  Tijdschema Wolvega International Yearling Sale weekend


  Zaterdag, 29-08-2020

  aanvang bezichtiging: 13.00 uur

  aanvang veiling: 18.00 uur

  Zondag, 30-08-2020

  aanvang Grand Prix Steven Bijkerk: 16.00 uur